Skip to main content

Warsztaty przyrządzania potraw wegetariańskich z wykorzystaniem produktów lokalnych

Ograniczenie spożywania mięsa, na rzecz rozwinięcia diety roślinnej, w tradycyjnej odsłonie, nie jako modny styl życia, a dieta wspierająca

zdrowie i samopoczucie.

O tym jaki jest wpływ takiego działania na nasz organizm i otaczające nas środowisko oraz

jak przyrządzić proste i smaczne potrawy wegetariańskie opowie nam Paulina Tarajda

 

W programie przewidziano warsztat przygotowywania pełnowartościowych lunch boxów do pracy, w którym znajdą się min. potrawy z cieciorki,  jednej z przedstawicielek rodziny bobowatych, która w Polsce nie jest tak popularna, jak jej znana nam dobrze krewna – fasola.

Chcie poznać inne ciekawe pomysły na zdrowe i naturane przysmaki z lokalnych produktów ? Zapraszamy na warsztaty!

Z uwagi na sytuację epidemiologiczną liczba miejsc jest ograniczona, a uczestnicy powinni mieć ze sobą maseczki ochronne.
Po rejestracji proszę oczekiwać maila zwrotnego z potwierdzeniem udziału

 

Wydarzenie zostało zakończone.

Sold out!

Data

19 Wrz 2020
Expired!

Czas

13:30 - 17:30

Koszt

bezpłatne

Lokalizacja

Skansen w Kuligowie
ul. Kręta 4, Kuligów
RLP2020

Organizator

RLP2020
Telefon
665-322-398

Pogoda

Duża wilgotność
28 °C
Wiatr: 5 KPH
Wilgotność: 1 %
Widoczność: 16 KM
QR Code