Warsztaty przyrządzania potraw wegetariańskich z wykorzystaniem produktów lokalnych
Ograniczenie spożywania mięsa, na rzecz rozwinięcia diety roślinnej, w tradycyjnej odsłonie, nie jako modny styl życia, a dieta wspierająca
zdrowie i samopoczucie.
O tym jaki jest wpływ takiego działania na nasz organizm i otaczające nas środowisko oraz
jak przyrządzić proste i smaczne potrawy wegetariańskie opowie nam Paulina Tarajda
W programie przewidziano warsztat przygotowywania pełnowartościowych lunch boxów do pracy, w którym znajdą się min. potrawy z cieciorki, jednej z przedstawicielek rodziny bobowatych, która w Polsce nie jest tak popularna, jak jej znana nam dobrze krewna – fasola.
Chcie poznać inne ciekawe pomysły na zdrowe i naturane przysmaki z lokalnych produktów ? Zapraszamy na warsztaty!
Z uwagi na sytuację epidemiologiczną liczba miejsc jest ograniczona, a uczestnicy powinni mieć ze sobą maseczki ochronne.
Po rejestracji proszę oczekiwać maila zwrotnego z potwierdzeniem udziału